Februari 2024
Inmiddels zijn we 4 weken onderweg. 
Waar Angel de 1e 3 weken heel erg enthousiast werd van eten, is ze nu alleen te paaien voor alleen het allerlekkerste voer en verwennerij. Af en toe misselijk en ze slaapt veel. Als we dan naar buiten gaan is het 5 minuten gek doen en dan is ze weer blij dat ze mag slapen :) . Mac komt regelmatig zijn vriendinnetje even een knuffel geven en naast haar liggen. Zo mooi om te zien!
Ook is Angel haar werpkist al in orde gemaakt, zodat ze rustig kan wennen aan haar nieuwe plekje. Hier maakt ze dankbaar gebruik van! De echo liet een mooi vol buikje zien...we wachten rustig af :)


Maart 2024
Ruim 7 weken zijn voorbij gevlogen!
Het buikje van Angel groeit gestaag. Tijdens het uitlaten en voeren staat Angel vooraan. Verder is ze vooral veel aan het slapen en aan het rusten. Inmiddels hebben we de eerste schopjes van de pupjes mogen voelen bij Angel haar buik. Dat blijft toch altijd weer een magisch mooi momentje.
Ook is Angel al mooi gewend aan het hondenluik. Dan kan ze straks mooi haar pupjes de weg wijzen naar de puppytuin.
Hieronder een paar foto's.18 maart 2024

Angel liet afgelopen zondag een flinke daling van haar temperatuur zien, waardoor ik al wist dat de bevalling niet lang meer op zich liet wachten.
De trotse reu eigenaresse wilde graag helpen en de bevalling mee maken, dus die kwam zondag einde middag gezellig langs.
Het werd een lange nacht.....waarin uiteindelijk 3.30 het vruchtwater brak en om 3.45 de eerste zwart blonde teef ter wereld kwam. Een prachtige zwart blonde pup met een mooi gewicht, maar helaas ademde ze niet meer :( . We hebben nog gepoogd haar te redden, maar het mocht niet baten. Ondanks dat ik al wat langer fokker ben.....dit soort dingen wennen nooit :(. Samen met Angel afscheid genomen en we wisten...we moeten doorgaan, want er zouden nog meer pupjes komen!
De 2e pup laat een behoorlijke tijd op zich wachten. Om 6.53 wordt er wederom een zeer knappe teef geboren...de naam is snel bekend. Dushy's Diamond Hope for the Future is geboren met een gewicht van 530 gram.
Ruim 2 uur later om 8.58 wordt er een piepklein teefje geboren met een gewicht van nog geen 300gram. Ondanks al onze goede zorgen, besluit de natuur dat dit geen kans van overleven heeft en overlijd 1 dag later in mijn armen :(. 
Nog geen 10 minuten later wordt er een kleine mini reu geboren genaamd Dushy's Diamond Hotdog. Zo klein als dat ie is met z'n 312 gram, zo gehorig en bewegelijk is ie. Binnen no time weet hij mama te vinden en begint hij lekker te drinken. Wel een klein hotdogje die we goed in de gaten houden :) .

Nog geen half uur later, dient Dushy's Diamond Hilary zich aan. Een mooi zwart blond teefje met een flink gewicht van 610 gram.
Haar knappe broer Dushy's Diamond Hero...volgt een half uur later om 10.12. Met een gewicht van 630 gram ook een flinke jongen.
Een half uur later 10.47 komt er nog een knappe reu genaamd Dushy's Diamond Hummer 550gram..
Dan neemt Angel 2 uurtjes pauze om vervolgens Dushy's Diamond Howard ter wereld te laten komen met een gewicht van 600 gram.
Wederom een uur later is Dushy's Diamond Hercules aan zet! Met 645gram de zwaarste van de kerels en van het nest!
Tenslotte sluit Dushy's Diamond Hovi Hunk de rij met een gewicht van 607 gram. 
We kunnen mooi gaan puzzelen met al die knappe zwart blonde pups!
Hieronder de 1e foto's. Wij gaan even genieten hier.


1 april 2024
De pups zijn inmiddels 2 weekjes oud!
Een 1e wormenkuur is beproefd door het 8tal :) . Ze vonden het niet zo lekker, maar waren dat snel weer vergeten toen mama ze kwam voeden. 
Ook de oogjes gaan langzaam open. De pups groeien mooi volgens het boekje en de tijgerbewegingen maken plaats voor serieuze stapjes. Volgende week zullen de toekomstige eigenaren hun knappe viervoeter komen bewonderen. Het beloofd weer gezellig en druk te worden met beschuit met muisjes :)!
Hieronder een aantal foto's van de muppies


9 april 2024
Inmiddels zijn de pups ruim 3 weken oud en wat gebeurt er een hoop!
De oogjes gaan open, de oortjes gaan open en er wordt soms al een serieuze poging ondernomen om te stoeien.
Ook mochten de pups hun 1e papje verslobberen en dat werd in dank afgenomen :). Zie hieronder de resultaten!


19-04-2024
De pups zijn ruim 4 weken oud en iedere dag gebeurt er wel wat nieuws :)
De kleintjes zijn de puppytuin al helemaal aan het ontdekken tussen de regenbuien door.
Ook wordt er af en toe al serieus gespeeld en horen de kleintjes alles!
Ook de 2e ontwormronde is een feit. Werd mij wederom niet in dank afgenomen hihi.
Maar al snel zijn ze dat weer vergeten als ik met een lekker papje aan kom zetten.
Hieronder weer een paar kiekjes van de grote kleintjes!


EN TOEN WAS HET ALWEER MEI!!!!

Wat is de tijd voorbij gevlogen!
De pups zijn inmiddels ruim 7 weken oud en heerlijke ondernemers!
Alle honden en mensen worden hier blij begroet.
De pups hebben de entingen en chips gehad en zijn helemaal gezond bevonden!
Inmiddels worden alle puppypakketten gereed gemaakt, want het zal nu niet meer lang duren voordat de 1e pups uit gaan vliegen.
De baasjes tellen de nachtjes af en wij knuffelen stiekem nog even een beetje extra!


INMIDDELS ZIJN ALLE PUPJES UITGEVLOGEN NAAR HUN NIEUWE HUISJE!
GELUKKIG ZIEN WIJ ZE DIT JAAR NOG TERUG BIJ DE TERUGKOMDAG :)
WIJ WENSEN ALLE BAASJES HEEL VEEL GELUK MET HUN KLEINE, GROTE KOTER!